O nama
+381 34 310 129
info@ekoluka.com

Preduzece EKOLUKA KEY D.O.O., temelji svoju aktivnost na zelji da se domacem  trzistu obezbedi kvalitetna i cenovno privatljiva oprema koja omogucva koriscenje tecnog naftnog gasa (TNG) i komprimovanog prirodnog gasa  (KPG)  kao pogonskog goriva motornih vozila.

U tom cilju vec duzi niz godina kao ekskluzivni uvoznik za trziste Republike Srbije i Republike Crne Gore ,  zastupamo renomiranog proizvodjaca auto gasne opreme, grupu LANDI RENZO S.p.A.-Italija , plasirajuci dva njihova komercijalna brenda LANDI RENZO i LANDI.

Sa sedistem firme u Kragujevcu , poslovnom jedinicom u Beogradu i razudjenom servisnom mrezom u zemlji pored komercijalne delatnosti nasa firma isto tako uspesno obezbedjuje odrzavanje instaliranih sitema u toku garantnog i van garantnog roka kao i kvalitetnu tehnicku asistenciju serviserima iz prodajno servisne mreze   EKOLUKA KEY D.O.O.,  organizovanu od strane nase sluzbe tehnicke podrske.

Pored grupe LANDI RENZO S.p.A.-Italija , zahvaljujuci uspesnoj saradnji sa vecim brojem  drugih inostranih firmi , gasnom trzistu nase zemlje nudimo i druge kvalitetne  proizvode neophodne za instalaciju sistema koji omogucavaju koriscenje alternativnih gasnih goriva kao sto su auto gasni rezervoari  SAKA,  multiventili ALDESA  kao i homologovana gumena creva namenjena instalaciji auto gasnih sistema kompanije  FAGUMIT.

 

saka

PROIZVOĐAČ TNG REZERVOARA

www.sakaautogas.com/saka/en

fagumit

PROIZVOĐAČ GUMENIH CREVA ZA TNG INSTALACIJE

www.fagumit.com/pl

 

 

U prijatnom radnom prostoru nase firme uz ljubazno osoblje mozete obaviti sve komercijalne poslove, a u savremeno opremljenom nastavnom bloku obavlja se kontinuirana  tehnicka obuka servisera nase mreze za instalacije auto gasnih sistema proizvodjaca grupe LANDI RENZO S.p.A.-Italija

 

Komercijalno odeljenje preduzeca EKOLUKA KEY D.O.O

Komercijalno odeljenje preduzeca EKOLUKA KEY D.O.O

Sala za sastanke sa nastavnim blokom preduzeca EKOLUKA KEY D.O.O.

Sala za sastanke sa nastavnim blokom preduzeca EKOLUKA KEY D.O.O.

 

Pored plasmana i instalacije kvalitetne auto gasne opreme u okviru svoje distributivne mreze , namenjene potrebama post prodajne ugradnje, nase preduzece je poseno ponosno na saradnju koju ostvaruje sa renomiranim uvoznicima poznatih automobilskih brendova. Na osnovu te sardnje omogucena je ugradnja auto gasnih sistema proizvodjaca grupe LANDI RENZO S.p.A.- Italija u nova vozila , koja nakon takve ugradnje ne gube garanciju koju daje proizvodjac vozila. Navedenu saradnju zasnovanu na ugovorima o poslovno tehnickoj saradnji imamo sa sledecim firmama:
•    RENAULT NISSAN SRBIJA  D.O.O., za vozila   marke RENAULT i DACHIA
•    AUTOCACAK D.O.O., za voziila marke SKODA
•    IMPEX IB, za vozila marke LADA
U isto vreme ostvarujemo i uspesnu saradnju sa vecim brojem dilera vozila OPEL,CHEVROLET, FIAT i dr.
Ovom prilikom sa zadovoljstvom isticemo da se oprema koju mi zastupamo na srpskom trzistu fabricki ugradjuje kao tzv. OEM (Original Equipment Manufacturer) u nova vozila FIAT i OPEL koja se mogu naci na domacem trzistu.

 

Fiat

Vozilo FIAT PUNTO CLASSIC sa fabricki ugradjenim sistemom LANDI RENZO

 

U cilju komercijalne prezentacije delatnosti nase firme, sa uspehom smo vise puta izlagali opremu koju uvozimo na odgovarajucim sajmovima u Beogradu i Novom Sadu.

EKOLUKA NA SAJMU

EKOLUKA KRAGUJEVAC

EKOLUKA-KEY d.o.o,
Tel: +381 34 310 129
Tel: +381 34 310 141,
PIB 101041155
34000 Kragujevac, Kneza Mihaila 278

EKOLUKA BEOGRAD

EKOLUKA-KEY d.o.o PJ BEOGRAD,
Tel: +381 11 3860 163
Tel: +381 62 288 912,
11000 Beograd, Ozrenska 66