top of page

EVO L

LANDI  RENZO EVO L  karakteriše njegova kompaktna veličina i lagane komponente koje su konstruisane  tako da olakšaju instalaciju sistema i u najmanjim vozilima. Komponente karakterišu jednostavnost ugradnje, posebno injektori  sa mlaznicama(uvodnicima)  jedne veličine koje se mogu prilagoditi odgovarajucoj kubikazi vozila . 32-polna upravljačka jedinica EVO L vrši kompletnu, preciznu dijagnostiku gasnog sistema i može se montirati na vozila sa 2- do 4-cilindričnim motorima, udovoljavajući najstrožim standardima za emisiju (Euro 6).

 

EVO L je kompaktna elektronska kontrolna jedinica, idealna za instalaciju u malim prostorima i sa vrlo dobrom vrijednošću za novac. EVO L koristi 32-pinski priključak i koristi mali broj veza za čitanje senzorskih signala. EVO L je dizajniran za motore sa više tačaka od 3-4 cilindara.

 

Kako funkcioniše ECU EVO L?

U zavisnosti od vremena ubrizgavanja goriva, temperature i pritiska, izračunava količinu gasa koja mora da uđe u gasovito stanje u usisnom razvodniku da bi se reprodukovao rad motora. Omogućava automatsko kalibriranje i ručno podešavanje mape goriva. EVO L ima izlaznu utičnicu nove generacije sa visokim stepenom zaštite IP (6K9K) od prodora vode. Za još veću sigurnost, ožičenje je podvrgnuto istom stepenu zaštite.

TNG Sistemi.jpg

TNG SISTEMI

(EVO, EVO L, OMEGAS DIRECT)

EVO L Plan.png
bottom of page