top of page

OMEGAS DIRECT

Fuel Stratified Injection (FSI / TFSI / TSI) i GDI (direktno ubrizgavanje benzina) su strategije koje su razvili proizvođači automobila u kojima se gorivo ubrizgava pod vrlo visokim pritiscima (do 150 bara) kroz brizgaljke koje dovode gorivo direktno u komoru za sagorevanje ( umesto u usisnou granu, kao u konvencionalnom sistemu ubrizgavanja). Zahvaljujući skoro deceniji razvoja i testiranja automobila u realnim  uslovima, LANDI RENZO ima  TNG sisteme  za većinu četvorocilindričnih   motora PORCHE GROUP (AUDI, WV, Skoda, Seat) Citroen, Peugeot, Renault, Hiundai, Kia, Ford, Jaguar, Mazda , Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel i Volvo. Takodje rayvijeni su i sistemi za motore sa 6 i 8 cilindara. Ako odlučite da na svoj automobil instalirate  ovaj TNG sistem preporučljivo je da se obratite uvozniku ili ovlašćenom servisu   radi  konsultacija i informacija o raspoloživosti sistema namejenog odgovarajućem tipu motora.

 

Sistem LANDIRENZO OMEGAS DIRECT predstavlja novo evolutivno razvojno rešenje  konvencionalnog sekvencijalnog  auto gasnog sistema. Konstruisan  je za konvertovanje  motora sa direktnim ubrizgavanjem.  Zahvaljujući svojim konstrukcionim resenjem ovaj sistem smanjuje emisiju stetnih izduvnih gasova i time pomaže poboljšanju kvaliteta vazduha garantujući poštovanje sve strožih ekoloških standarda.

 

Napredna tehnologija omogućava Omegas Direct sistemu garantovanje visokih performansi uz očuvanje motora tokom godina. Najnovije generacije gasnih injektora  za ubrizgavanje su sigurne jer garantuju tačnu količinu goriva za optimizaciju sagorevanja.

 

Auto gasni  sistem Omegas Direct u interakciji je sa benzinskim sistemom  nudi OBDII konekciju putem K i CAN protokola za naprednu dijagnostiku gasnog sistema. Omegas Direct je dostupan u nekoliko različitih verzija kako bi se prilagodio vozilima različitih kubikaža, uključujući turbo motore.

 

Elektronska upravljačka jedinica  (ECU) LANDI RENZO OMEGAS DIRECT 3.0  (4 i 8 cyl) konstruisana  je u skladu  na osobine motora sa direktnim ubrizgavanjem  kako bi se osiguralo redovno čišćenje i očuvanje injektora, koji čak i tokom rada sa benzinom ubrizgavaju naizmenične cikluse, male količine benzina. Ovi ciklusi podrazumevaju minimalnu potrošnju goriva, sistem ih optimizuje i vozač ne opaža. OMEGAS DIRECT 3.0 omogućava povezivanje sa OBDII (On Board Diagnostic II) vozila, kao i komunikaciju sa K ili  CAN protokolom benzinske  ECU, kako bi se sprečili kvarovi. Dijagnostička funkcija takođe potvrđuje povezanost benzinskih injektora i rad pojedinih injektora za gas.

TNG Sistemi.jpg

TNG SISTEMI

(EVO, EVO L, OMEGAS DIRECT)

OMEGAS DIRECT Plan-07.png
bottom of page